مجموعه پیامهایم در مدرسه فکرت
قسمت نود و نهم
۲۴ - بیآموزیم
خواستند سیر باشند!
به قلم دامنه : ۲۳ . ۴ . ۱۴۰۳ ، بِاذن اللهِ. سلام بر خدا و بندگان خوب خدا. فعلاً چند سده است دنیا اساساً بر محور گرسنگی و عشق میچرخد. گرسنگی که تحمیل میشود. عشق هم معونه ندارد. این میان عقل، سرش را کلاه گذاشتند! چون عقل دنیا را اگر اداره کند مذهب و شرع و دیانت را بالاترین نیاز انسانیت معرفی میکند. کوشش شود عقل بیاید میان. به قول دکتر علی شریعتی -زندهیادُ زندهبادْ- کَی میخواهد سرمایهداری سرِ عقل بیاید که در کتابش به سر عقل آمدن سرمایهداری» طرح کرد. ولی، گویی این امر، به یک امر امتناعی (=ناممکنِ بامانع) در مغربزمین منجر شده است. شرق هم که شرع را به ظاهرش تأویل برده است! بگذرم. حتی ببر نیمهکَر هم، با هوش جِبلّی (=قسری و جبری و ذاتی) خودش، تنگنظر نیست که انسان چنین به تنگنظری دچار شده است. روزی دور، آن پادشاه، بُز را زد، ولی آمد دربار گفت، ببر شکار کرد! آن هم ببرِ کَر. در کربلا، کر کسانی شده بودند که قولِ سمت حکومت یزید، آنان را شنوا ساخته و به سمت سیری برده بود، چون خیال میکردند اگر سمت امام حسین ع بایستند، در آینده گرسنگی میکِشند! به همین خاطر آن ذُرّیهی نبوت را کُشتند و شهیدِ جاویدش کردند. آری؛ خواستند سیر باشند! خَلقی بدخُلق! هفتم محرم که عرصه تنگتر میشود بر حسین ع و یاران، بر حامیان امام حسین ع تعزیت باد. خاتمه دامنه
رومه سازندگی (۲۳ تیر ۱۴۰۳)
متنی از یک عضو مدرسه فکرت
مقدار بدهی که دولت سیزدهم برای
دولت چهاردهم مسعود پزشکیان گذاشته
یادی از زندهیاد یوسف با این سه عکس، ماه محرم است و او از پیشگامان عزاداری در ماه محرم در دارابکلا بود.
من و یوسف سال ۱۳۶۳. پایین رٕفبِن ما کنار رودخانه. سمت یوسف باغ خونهی شهید ابراهیم عباسیان است، یادش جاویدان. داخل باغ دو تا هلیدار داشت که من و داش حمید عباسیان آن را باد میآوُردیم. سمت من زیر رف خونهی ماست. روبرو هم رودخانه و یورمله. عکاس: سید علی اصغر.
عکس جمعی: روز عروسی یوسف است سال ۱۳۶۲، خونهی قبلی یوسف در منزل مرحومان پدر و مادرش: ایستاده از راست: غلامرضا یزدانی. کِلمحمود ابراهیم. مرحوم غرولی یزدانی. پایین: از راست: جعفر رجبی. دامنه، داش حمید عباسیان. اسماعیل یزدانی مرحوم مشد اسماعیل گرجی. عکاس: سید علی اصغر
عکس تعبیه شود
شرحی برین عکس
ایشان جناب حجتالاسلام آشیخ حامد دارابینیا فرزند جناب حجتالاسلام حاج شیخ مهدی دارابینیا هستند؛ به عبارتی نوهی مرحوم آیت الله حاج شیخ عبدالله دارابی از بزرگان دارابکلا. جناب شیخ حامد و ابویاش حاج شیخ مهدی و برادرش جناب حجتالاسلام آشیخ حمید دارابینیا هر سه محترم و فرهیخته در مدرسه فکرت عضویت دارند. از همین جا محضر هر سه گرانقدر دارابکلا مقیم قم سلام و عرض ادب و ارادت و تسلیت به مناسبت ماه محرم دارم. اینجا بالاتکیهی دارابکلا است امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۳ هفتم ماه محرم. در عکس دوم جنابان حُجَج: حاج سید محمد شفیعی مازندرانی، آشیخ علیرضا ربانی و پدرشهبد حاج آقا ابراهیم مهاجر حضور دارند. بر همگان این تصویر سلام. دامنه.
،،
پیشگاه فامیل محترمم سلام
تسلیت میگویم روزهای حُزن و اندوه ماه محرم را به شما پارسا. فیلم را باز نکردم اما از تصویر رویش مشخص است نوحهسرایی است. خدا نگهدار. روح آن رفتگان خیلی معزز بیتتان، غریق انوار خدای باریتعالی باد. ادبُ احترامات: دامنه.
و